24 d’octubre del 2008

On som, què fem i com ho fem

Treballar al camp és per a nosaltres un privilegi, ho fem de manera sostenible, mantenint un equilibri entre el que la terra ens dóna i el que nosaltres li donem. Al poble de Gàver, a la Segarra, trobem Cal Martí on fem de pagès des de sempre i on realitzem una activitat agrària, familiar i ecològica.

Integrem l'art de conrear la terra amb la cria de bestiar, aprofitant tots els recursos que la natura ens pot oferir. Seguint una imprescindible rotació de cultius obtenim farratges, ordi, blat, pèsol, erb, favons, fenigrec,... que destinem a alimentar els nostres animals, vedells nascuts a Catalunya i que arriben a casa nostra just després del seu deslletament. També obtenim cereals llegums i patates per al consum humà.

El nostre compromís és recuperar l'essència del passat per millorar el nostre futur. Millorant la fertilitat del sòl i la qualitat dels fruits, fent que els aliments arribin a les persones amb tota la seva força i evitant sempre que la terra desmereixi en vida. La nostra obligació és oferir productes de qualitat i el nostre desig preservar un dels oficis més antics del món, la pagesia.


ELS NOSTRES PRODUCTES

  • Cereals (ordi, espelta, sègol, forment, xeixa, civada...)
  • Farratges
  • Llegums (cigronet, llenties, mongetes, erb, fenigrec, favons, pèsols...)
  • Patates varietat Kennebek
  • Vedella en lots de 9-10 Kg

ON TROBAR-LOS

A Cal Martí (telf: 973 556281 / 676263625)

martiverdes@gmail.com